XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://jejakjambi.com/dari-pengakuan-mz-pasca-sidang-kedua-terdakwa-rozi-cs-jaksa-berinisial-ds-diduga-terima-uang-pelicin/20%Monthly2017-10-31 15:09
https://jejakjambi.com/empat-kandidat-cabup-merangin-bakal-ikuti-fit-proper-test-dalam-penjaringan-cakada-partai-ppp-siapa-saja-mereka-ce-ke-dot/20%Monthly2017-10-31 13:02
https://jejakjambi.com/dugaan-markus-oknum-kejari-sarolangun-berinisial-ds-berujung-aksi-demontrasi-sejumlah-lsm-waduh-serius-amat-coy/20%Monthly2017-10-30 14:15
https://jejakjambi.com/bpk-sebut-kerugian-negara-atas-pengadaan-pajero-sport-sudah-dipulihkan-terdakwa-sebelum-60-hari/20%Monthly2017-10-31 04:28
https://jejakjambi.com/rencana-hak-angket-dprd-merangin-ibarat-layang-layang-terbang-tinggi-putus-benangnya-hilang-jatuh-entah-dimana-ups-kayak-lagu-aja-ya/20%Monthly2017-10-30 12:04
https://jejakjambi.com/isu-kencang-duet-nalim-bang-ojie-begini-tanggapan-cabup-nalim/20%Monthly2017-10-27 08:31
https://jejakjambi.com/waduhoknum-jaksa-sarolangun-berinisial-ds-diduga-terlibat-jual-beli-kasus-emang-berapa-duit-coy/20%Monthly2017-10-26 13:54
https://jejakjambi.com/satukan-persepsi-melalui-rapat-koordinasi-desa-kades-telentam-sesalkan-sikap-azhari-ada-apa-ya/20%Monthly2018-01-30 07:44
https://jejakjambi.com/majelis-hakim-minta-mobil-pajero-sport-diserahkan-terhadap-penguggat-darmawan-ups-begini-akhir-cerita-gugatan-perdata-darmawan-ciye-ciyegimana-nih/20%Monthly2017-10-25 11:12
https://jejakjambi.com/breaking-news-diam-diam-cabup-bang-ojie-sudah-pastikan-nama-pendamping-pilkada-2018-mungkinkah-deal-politik-sudah-dilakukan-2/20%Monthly2017-10-24 13:02
https://jejakjambi.com/datangi-kantor-kejari-merangin-f-msb-pertanyakan-laporan-dugaan-korupsi-kades-simpang-limbur-helmi-saputra-mungkinkah-akan-berujung-pada-proses-hukum/20%Monthly2017-10-23 13:35
https://jejakjambi.com/tentong-sidang-kasus-pajero-sport-kembali-ditunda-ada-apa-ya/20%Monthly2017-10-23 09:30
https://jejakjambi.com/teng19-anggota-dprd-resmi-bubuhkan-tanda-tangan-dukung-hak-angket-jatinangor/20%Monthly2017-10-20 11:10
https://jejakjambi.com/wacana-hak-angket-dprd-merangin-menggelinding-salah-satunya-imbas-kepergian-sejumlah-opd-ke-jatinangor-yang-berdampak-pada-pelayanan-publik-serius-amat-dprd/20%Monthly2017-10-20 10:02
https://jejakjambi.com/merangin-mantap-rame-rame-pejabat-merangin-bertolak-ke-jatinangor-layanan-masyarakat-tersendat-dprd-merangin-datangi-kantor-opd-hasilnya-bikin-ups/20%Monthly2017-10-17 13:38
https://jejakjambi.com/tingkat-kesadaran-anggota-dprd-merangin-pantas-diacung-dua-jompol-deadline-berakhir-13-mobil-dan-3-motor-yang-baru-dikembalikan-ini-baru-mantap-jiwa/20%Monthly2017-10-16 17:10
https://jejakjambi.com/saat-dikonfrontir-dan-dipertemukan-dengan-penyidik-ketua-dprd-merangin-zaidan-ismail-akhirnya-akui-bap-ups-capek-deh/20%Monthly2017-10-16 17:06
https://jejakjambi.com/dpd-pan-merangin-resmi-serahkan-berkas-verifikasi-parpol-ke-kpu/20%Monthly2017-10-16 14:03
https://jejakjambi.com/begini-bantahan-hj-fatmawati-istri-sang-ketua-dprd-merangin-terkait-delik-kasus-dugaan-wanprestasi-yang-ditudingkan-kepadanya-ups/20%Monthly2017-10-16 16:26
https://jejakjambi.com/breaking-news-soal-hutang-piutang-istri-ketua-dprd-merangin-diperdatakan-emang-berapa-piutangnya-kok-bisa-diduga-wanprestasi/20%Monthly2017-10-14 10:02
https://jejakjambi.com/baru-tiga-kendaraan-dinas-anggota-dprd-merangin-yang-dikembalikanups-siapa-anggota-dprd-yang-pertama-kali-mengembalikan/20%Monthly2017-10-11 14:59
https://jejakjambi.com/yongli-pria-berpenampilan-ala-borjuis-ini-diduga-kembali-jadi-mafia-kasus-yongli-juga-ngaku-orang-dekat-bupati-merangin/20%Monthly2017-10-12 17:05
https://jejakjambi.com/mantap-jiwa-saksi-ketua-dprd-merangin-zaidan-ismail-bantah-hasil-bap-juga-ngaku-tidak-tahu-ada-penganggaran-pajero-sport-ups-ada-konspirasi-apa-iya/20%Monthly2017-10-10 11:31
https://jejakjambi.com/kecil-kecil-cabe-rawit-penampilan-35-personil-drum-band-tk-paud-al-banat-aisyiyah-buat-decak-kagum-penonton-ups-boleh-juga-nih/20%Monthly2017-10-05 14:48
https://jejakjambi.com/pkb-merangin-resmi-buka-pendaftaran-caleg-2019-2024-enam-kursi-dilegislatif-dipatok-jadi-target/20%Monthly2017-10-05 13:01
https://jejakjambi.com/sang-cakada-terlilit-hutang-rp-15-miliar-terjebak-para-pria-berambut-cepak-di-terminal-iii-bandara-soekarno-hatta-lalu-apa-yang-terjadi-ups/20%Monthly2017-10-03 13:30
https://jejakjambi.com/dirundung-galau-khafid-moein-tetap-optimis-raih-dukungan-partai-pdi-p-lalu-apa-yang-digalaukan-tuan/20%Monthly2017-10-03 11:29
https://jejakjambi.com/m-ipni-resmi-jabat-sebagai-ketua-permaja-jaya/20%Monthly2017-10-01 14:54